Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Review - Flarrow (2x08-4x08) Crossover


Review - Flarrow (2x08-4x08) Crossover

Τι να πει κανείς για αυτό το crossover πού κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο και από το περυσινό. Μας έδειξαν όλες τις δυνάμεις του Vandal Savage και μας προετοίμασαν για το LOT.
Στη πρώτη του μάχη με GreenArrow και Flash ο Vandalάκος έφαγε 3 τοξάκια στο στήθος ( ευχαριστούμε και την badass Thea για αυτό ) και έπεσε περίπου από τον 20ό όροφο χωρίς να πάθει τίποτα.
Λίγο αργότερα ο Hawkman απαγάγει την προσωρινά "Kendra" για να της εξηγήσει τα πάντα και να την βοηθήσει να επανέλθει σε Hawkgirl. Έεελα όμως που το Flarrow team δεν το πήρε και πολύ καλά και ξεκινούν με την βοήθεια της Felicity ( Cisco get your hands off my computeeer!! ) να κυνηγούν τον Hawkman σε μία πολύ ωραία μάχη που φυσικά τελειώνει με τα αγόρια μας να πιάνουν τον Hawkman. Πάντως ο Oliver τον προειδοποίησε ότι κάνει ένα μεγάλο λάθος αλλά αυτός είπε ότι θα το ρισκάρει.
Εν τω μεταξύ στην Central City ο "Harry" και η Caitlyn προσπαθούν να φτιάξουν έναν ορό ( Velocity 6 ) που δίνει προσωρινά παραπάνω ταχύτητα σε speedsters ώστε ο Barry να τον χρησιμοποιήσει για να νικήσει τον Zoom. Αντ'αυτού αναγκάζονται να τον χρησιμοποιήσουν στον "γκρινιάρη "Jay Garrick" καθώς η Patty πυροβόλησε τον "Harry" μας νομίζοντας ότι είναι ο παλιός σατανικός Wells. Τελικά ο Jay σώζει τον "Harry" και ξαναφεύγει για Earth-2. By the way πώς πήρε τηλέφωνο ο Joe τον Garrick;; Μάλλον θα πιάνει Vodafone και στην Earth-2.
Πίσω στην Star City και η Kendra κάνει το leap of faith και επιτέλους πετάει. την ίδια στιγμή το Flarrow Team κυνηγάει τον Vandal και την πολυπόθητη ράβδο που όπως είπε και ο μπαμπάκας της Thea μετά από μια απρόσμενη επίσκεψη θα γίνει ανίκητος αν την πάρει στα χέρια του.
Τελικά ο Oliver και ο Barry βρίσκουν τον Vandal αργά καθώς είχε βρει την ράβδο και προλαβαίνουν να φύγουν τελευταία στιγμή πριν "μπουμπουνήσει" ολόκληρη την εκκλησία.
Τέλος για το Part 1 του crossover το team αποφασίζει να πάνε όλοι να πολεμήσουν τον Vandal στην Central City. Και υπήρχε και μία εκπληξούλα εκεί για τον Oliver καθώς τυχαία πέφτει πάνω σε ένα παιδάκι που είναι της μυστηριώδης γυναίκας που δωροδόκησε η Moira ( μητέρα του Oliver ) για να πει στον Oliver ότι έχασε το μωρό του.
Part 2 και το Team βρίσκεται στην Central City μετακομίζοντας σε ένα σπίτι όλοι μαζί. Η Kendra ξεκινάει να θυμάται και ο Oliver προβληματισμένος φεύγει και πάει να δει αν είναι γιος του το παιδάκι λέγοντας ψέματα στην Felicity ότι προσπαθεί να βρει κάτι για τον Darhk. Εν τω μεταξύ ο Hawkman δείχνει στην Kendra την στολή της.
Μετά από λίγο ο Oliver πηγαίνει να συναντήσει την "μαμά" αυτή του λέει ότι ο μικρός δεν είναι δικό του παιδί αλλά αυτός παίρνει και μία τριχούλα επιδέξια από το καπελάκι του μικρού για να κάνει Test DNA.
 Αργότερα ο Merlyn κανονίζει ραντεβού στον Oliver και τον Barry με τον Vandal για να δουν τι θα πει. Αλλά καθώς ο Barry πηγαίνει προς την τοποθεσία βλέπει τον εαυτό του να τρέχει δίπλα του. Μετά ο Vandal τους λέει ότι θέλει να του παραδώσουν την Kendra και τον Hawkman σε 24 ώρες αλλιώς θα σκοτώσει όλη την Central City και επίσης την Star City.
Ο Barry λέει στον Cisco ότι είδε τον εαυτό του. Και λίγο αργότερα ο Oliver πάει στο εργαστήριο του Barry για να δει τα αποτελέσματα και φυσικά η φωτογραφία τα λέει όλα.
Αμέσως ο Oliver πάει να μιλήσει στην "μαμά" αυτή του εξηγεί τα πάντα αλλά του λέει ότι δεν θέλει να πει στον μικρό την αλήθεια για να μην αλλάξει η ζωή του και ζητάει από τον Oliver να μείνει μακρυά και να μην το πει σε κανέναν. Την ώρα που γυρίζει πίσω η Felicity ξέρει ήδη τι γίνεται μιας και ο Barry μας δεν φημίζεται για την μυστικότητα του και μετά από μία ομιλία που έχουν τελειώνει το OLICITY...
Στη συνέχεια σχεδιάζουν να παραδώσουν την Kendra στον Vandal και να του πάρουν τη ράβδο αλλά όλα πάνε στραβά αφήνουν στην απέξω το team flash και arrow και ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο OLIVER ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. Μετά από τη σοκαριστική σκηνή βλέπουμε τον Flash να τα δίνει όλα και να γυρνάει τον χρόνο πίσω στη στιγμή που έγινε η συνάντηση.
Ο Barry λέει τα πάντα στον Oliver και στον Cisco αλλάζουν το σχέδιο η Kendra θυμάται πώς γίνεται να νικήσουν τον Vandal το olicity μένει άθικτο και αυτή τη φορά παίρνουν μαζί τους ολόκληρο το Team για να πολεμήσουν τον Vandal. Μετά από μια μεγάλη μάχη τον σκοτώνουν επιτέλους και τον κάνουν στάχτη.
Στο τέλος ο Oliver ξαναπάει στην "μαμά" και συμφωνεί να μην πεί τίποτα σε κανέναν ώστε να βλέπει τον γιο του πού και πού (δεν το βλέπω καλά το olicity).
Τέλος ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΕΤΣΙ δείχνει τον Merlyn να βάζει τις στάχτες του Vandal σε ένα δοχείο και να λέει ότι του χρωστάει χάρη. Και από εδώ και πέρα παίρνει την σκυτάλη το LegendsOfTomorrow.

Πώς σας φάνηκε το Flarrow (2x08-4x08) Crossover;
Βαθμολογία: 10/10



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου